Tel: 0224 745 999
E-mail: support@voipquick.nl

VoIP Telefonie


 

Het is voor ondernemers belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in de maandelijkse kosten (per medewerker). Ons onbeperkte abonnement biedt voorspelbare kosten voor bellen naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

 

 

Onbeperkt bellen
VoIPQuick biedt onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor één bedrag per gebruiker in de maand. U betaalt nooit meer, hoeveel u ook belt.

De gesprekstarieven voor bestemmingen buiten vaste en mobiele bestemmingen in Nederland worden apart in rekening gebracht (zoals internationale tarieven en het servicetarief voor servicenummers).

 

 

Mobiliteit
Medewerkers willen in staat zijn hun werk overal te doen: op de bedrijfslocatie, onderweg, thuis of op een andere locatie buiten kantoor. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van vaste en mobiele apparaten.

De mobiliteit functies bieden de gebruiker de mogelijkheid om naast het vaste (bureau)toestel, één of meerdere vaste of mobiele toestellen toe te voegen, zodat de gebruiker op deze extra toestellen bereikbaar is via het vaste zakelijke nummer van de gebruiker.

 

 

Wij bieden een toekomstgerichte totaalcommunicatie oplossing. Ons onbeperkte aanbod biedt een telefooncentrale in de Cloud voor een vast maandbedrag per medewerker, een optioneel keuzemenu, nationaal onbeperkt bellen, en optionele samenwerkingsmogelijkheden, zoals chat, beschikbaarheid en desktop delen.

Wij bieden alle functionaliteit die een bedrijf nodig heeft, en omdat het een Cloud oplossing is, blijft uw telefooncentrale door regelmatige updates bij de tijd.

Samen met onze partners kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen elke telefonische uitdaging aan.

 

Neem nu contact met ons op voor een offerte op maat:

Waarom VoIPQUICK?

‘Een hecht en klein team’

‘Direct persoonlijk contact’

‘Zeer concurrerende prijzen’

’24/7 zeer flexibele support’