Tel: 0224 745 999
E-mail: support@voipquick.nl

HIP Express Office is een toekomstgerichte totaalcommunicatie oplossing voor het MKB. HIP Express Office biedt een telefooncentrale in de Cloud voor een vast maandbedrag per medewerker, een optioneel keuzemenu, nationaal onbeperkt bellen, en optionele samenwerkingsmogelijkheden, zoals chat, beschikbaarheid en desktop delen. Naast Nederlandse nationale en regionale nummers en nummerblokken is het ook mogelijk om Duitse en Belgische nummers aan te vragen. HIP Express Office is te beheren middels de HIP Telefooncentrale Beheer iPad App, en via WebBeheer binnen de Billingportal.

HIP Express Office biedt alle functionaliteit die een MKB bedrijf nodig heeft, en omdat het een Cloud oplossing is, blijft uw telefooncentrale door regelmatige updates bij de tijd.

Onbeperkt bellen
Het is voor veel ondernemers belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in de maandelijkse kosten (per medewerker). Daarom biedt HIP Express Office onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag in de maand per medewerker.

Vast-mobiel integratie
HIP Express Office kan uw mobiele telefoon volledige integreren met de telefooncentrale. Abonnementen uit het Zakelijk Mobiel portfolio van RoutIT kunnen uitgebreid worden met een vast-mobiel integratie optie voor HIP Express Office.
Vast-mobiel integratie integreert uw mobiele toestel op netwerkniveau met uw (hosted) telefooncentrale. Het mobiele netwerk zorgt er automatisch voor dat elk gesprek via de telefooncentrale wordt afgehandeld. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel telefoonnummer bereikbaar en u heeft de keuze om via één vast nummer uit te bellen[1]. Collega’s zijn te allen tijde op de hoogte van uw telefoonstatus (in gesprek of beschikbaar).

I AM Totaalcommunicatie
Optimale communicatie, via telefoon, video of chat is essentieel bij een goede samenwerking. I AM Totaalcommunicatie is één platform om efficiënt te communiceren, waar u ook bent en hoe ú dat wilt. Met I AM verrijkt u de hosted telefooncentrale, zodat u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s kunt zien, kunt chatten, kunt bellen met video, kunt vergaderen en de desktop kunt delen met een collega.

Eenvoudig beheer
HIP Express Office is eenvoudig te beheren door de CSP partner en de eindgebruiker via twee interfaces naar keuze: via de HIP Telefooncentrale Beheer iPad App, en via de WebBeheer interface binnen de Billingportal
Geen VOIP certificering noodzakelijk
Het is voor iedere CSP Partner mogelijk om HIP Express Office af te nemen. Het is dus niet nodig om VOIP gecertificeerd te worden. Om HIP Express Office te kunnen bestellen dient de CSP Partner eerst de kosteloze dienst ‘HIP Express Enabled’ in IRMA te bestellen.

Voice over IP Telefonie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Waarom VoIPQUICK?

‘Een hecht en klein team’

‘Direct persoonlijk contact’

‘Zeer concurrerende prijzen’

’24/7 zeer flexibele support’